Veel gestelde vragen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Ga naar de startpagina van de leeromgeving en klik in het Inlog-veld op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt nu automatisch via mail een nieuw wachtwoord.

Bij het inloggen geeft mijn computer een foutmelding
Probeer het altijd nog een keer. Controleer daarna of je gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn ingevoerd. Controleer ook of je de toets 'Caps Lock' (hoofdletters) aan hebt staan in plaats van uit.

Ik heb maar een half scherm of ik zie mijn navigatiebalk niet volledig

Toets F11 boven aan je toetsenbord in om het scherm beeldvullend te maken. Toets vervolgens nog maals op F11 om het scherm weer kleiner te maken.

Ik heb beeld maar geen geluid
Controleer of het volume aanstaat. Staat deze aan, controleer dan vervolgens of de computer een werkende geluidskaart heeft.

Ik kan geen PDF documenten openen of lezen (rare tekens)
Voor het openen en lezen van PDF documenten heb je een PDF-reader nodig. Deze kun je hier gratis downloaden.

De e-learning module start niet op
Waarschijnlijk staat de pop-up blokkering aan. Je kunt in je internetbrowser standaard het openen van pop-ups uitzetten. Hoe dit werkt is per internetbrowser (Internet Explorer, Google Chrome etc)verschillend. Klik hier en kies de internetbrowser die je gebruikt voor een verdere instructie.

Als ik wil starten met een e-learning module krijg ik de melding: 'Je bent klaar met het bekijken van deze bron, klik hier om terug te keren naar de cursuspagina'
Waarschijnlijk staat de pop-up blokkering aan.  Je kunt in je internetbrowser standaard het openen van pop-ups uitzetten. Hoe dit werkt is per internetbrowser (Internet Explorer, Google Chrome etc)verschillend. Klik hier en kies de internetbrowser die je gebruikt voor een verdere instructie.

Kwaliteitsregister

Ik weet niet meer hoe ik in mijn portfolio kom. Wat moet ik  doen?
Neem contact op met de aandachtsvelder Kwaliteitsregister van je locatie of met het Kwaliteitsregister V&V. Ga naar www.kwaliteitsregistervenv.nl
Bovenaan de pagina aan de linkerkant van de website staat het telefoonnummer dat je kunt bellen.

Hoe kan ik me inschrijven voor het Kwaliteitsregister V&V en aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

  • Je voldoet aan de voorwaarden als je een diploma voor verzorgende of verpleegkundige hebt en een vast dienstverband bij Zonnehuisgroep Noord.
  • Op Intranet vind je een inschrijfformulier. Deze vul je in en stuur je naar afdeling P&A, Opleidingen draagt zorg voor je inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V. Binnen 4 weken tot 6 weken ontvang je een mail van het Kwaliteitsregister V&V.

Hoe activeer ik mijn portfolio Kwaliteitsregister V&V ?

  • Als je lid bent geworden van het Kwaliteitsregister V&V, dan ontvang je vanaf 1 maart 2015 per mail een link om je account te activeren.

Ga naar mijn venv.nl
Vul je mailadres in en een nieuw wachtwoord ( 8 karakters bestaand uit tekens zoals @ ! en minstens 1 hoofdletter ,aantal kleine letters en cijfers).

  •  Als je je account hebt geactiveerd dan moet de 24 uur wachten. Log dan weer in. Je ziet dan onder op het scherm een paars balkje met daarin "portfolio". Dat betekent dat je portfolio wordt herkend en dat geaccrediteerde punten kunnen worden toegekend.

  • Verpleegkundigen en verzorgenden die al lid waren voor maart 2015, hebben in maart 2015 een mail ontvangen van het Kwaliteitsregister V&V, met het verzoek  om hun portfolio opnieuw te activeren. De reden hiervoor is dat het Kwaliteitsregister V&V vernieuwingen en veranderingen heeft doorgevoerd. Dit moet je wel doen, anders kunnen toegekende geaccrediteerde punten niet op je portfolio komen.

Ik  heb me aangemeld voor het Kwaliteitsregister V&V, maar hoor maar steeds niets.
Voor de hele procedure staat 6- 8 weken. Heb je dan nog geen bericht, stuur dan een mail naar mailbox: kwaliteitsregisterVenV@zonnehuisgroepnoord.nl  Wij zullen dan contact met je opnemen.


Staat je vraag er niet bij?

Dan kun je een mail sturen naar: opleidingen@zonnehuisgroepnoord.nl

Laatste wijziging: vrijdag, 18 november 2016, 10:35